Blue Iris Chromecast over https working for anyone (Stunnel + Chromecast Gen2)?

Please use this forum to make any comments or suggestions regarding Blue Iris.
Post Reply
hickory
Posts: 1
Joined: Wed May 09, 2018 4:17 pm

Blue Iris Chromecast over https working for anyone (Stunnel + Chromecast Gen2)?

Post by hickory » Wed May 09, 2018 4:23 pm

Hello,

Just trying to figure out if the new https forced chromecast operation works for anyone. I have HTTPS over stunnel properly working from my mobile device app to my server. The app lets me choose to cast, but all it does is briefly flash the BlueIris logo on the TV, then sits at a low res Google logo.

Just trying to figure out if anyone has it working so that can determine whether it is something on my end or not, can't come up with any other ideas on the server end to try.

Currently on release 4.7.4.0 x64

Thanks!

martin@mail1.com
Posts: 2
Joined: Fri Oct 19, 2018 10:08 pm

Re: Blue Iris Chromecast over https working for anyone (Stunnel + Chromecast Gen2)?

Post by martin@mail1.com » Fri Oct 19, 2018 10:19 pm

I did the same, got HTTPS connection from APP to server by setting up STunnel on server.
Now App connects to Chromecast but won't play cameras, just a big Blue Iris Banner.
Saw other posts and forums about this but couldn't find a resolution.
For those who think this HTTPS requirement was forced on us by Blue Iris, I suspect it was forced on us by Chromecast, but I don't know for sure.
I just sent a support email asking if there's an update.

User avatar
CBers
Posts: 9
Joined: Fri Mar 16, 2018 1:34 pm

Re: Blue Iris Chromecast over https working for anyone (Stunnel + Chromecast Gen2)?

Post by CBers » Tue Oct 23, 2018 7:29 pm

martin@mail1.com wrote:
Fri Oct 19, 2018 10:19 pm
I just sent a support email asking if there's an update.
Let us know if you get any response please.

Post Reply